onsdag, august 29, 2007

Demokratene sier sannheten!

Idiotene og bygdetullingene i Demokratene har funnet ut at innvandrere til Norge er et miljøproblem. De vil dempe innvandringen fordi:

"Innvandrere er en tapt resurs for det lande de kommer fra, det er ikke riktig at Norge skal tappe andre land for resurspersoner. I tillegg øker folketallet i Norge og dermed også utslipp av klimagasser, fordi alle skal kjøre bil og reise på ferie til sit opprinnelse land ( fly)".

(OBS: Skrivefeilene får tas på Demokratenes kappe)

Og dette er så sant som det er sagt. Men problemet ligger jo så absolutt ikke hos innvandrerene, det ligger hos oss, som de dekadente, selvopptatte miljøverstingene vi er.

Den vestlige verdens råkjør på naturressurser er ikke bærekraftig. Punktum. Alle vet det. Ingen gjør noe med det. Fakta er imidlertid at hvis vi ikke snart finner andre løsninger må vi forvente at de nye fremadstormende økonomier emulerer vår idioti, og forverrer situasjonen vesentlig. Med andre ord - vi tar hverken ansvar eller opptrer som gode forbilder.

Demokratene har oppfattet at kjernekraft innebærer alvorlige farer for miljøet. De har imidlertid ikke gjort seg opp en mening om kjernekraft. De har forsåvidt ikke gjort seg opp en mening om klimaspørsmålene heller. Og det kan synes relativt teit å ikke kunne gjøre seg opp en mening i disse sakene.

Men der er jo faktisk Demokratene på linje med "alle andre". Vi snakker og snakker, men alt vi kollektivt kommer frem til er vas og forbannet tull!

7 kommentarer:

Anonym sa...

thumbs up til deg, denne bloggen, dette innlegget, og flere av de andre innleggene! :D flott at du tar opp det med blank stemme, forresten! Uten den, intet demokrati.

Helge Samuelsen sa...

Takk skal du ha!

Peder Størvømmølvold sa...

"Idiotene og bygdetullingene i Demokratene har funnet ut at innvandrere til Norge er et miljøproblem."

Hva er hensikta med å omtale Demokratene som "[i]diote[r]" og "bygdetullinge[r]?

"De vil dempe innvandringen fordi:"

Er du uenig i at den siterte begrunnelsa? Det ser slik ut - men hvorfor?

Peder Storvømmølvold sa...

"Men problemet ligger jo så absolutt ikke hos innvandrerene, det ligger hos oss, som de dekadente, selvopptatte miljøverstingene vi er."

Man kan lure på hvem disse "oss" og "vi" det siktes til er, men i neste avsnitt får man en pekepinn: - [d]en vestlige verden[]".

Hvem er det som i størst grad bidrar til veldedige og humanitære organisasjoner? Er det ikke den vestlige verden?

Er det resten av verden som sender milliarder på milliarder i bistand til den vestlige verden?

Hvor store ressurser bruker rike oljestater i Midtøsten på fattigere naboland?

"Fakta er imidlertid at hvis vi ikke snart finner andre løsninger (...)"

Hvem - eller hvilken del av verden - er det som kommer med nye og bedre (herunder mer miljøvennlige) løsninger - nye oppfinnelser, metoder og teknologier? Analfabeter i den tredje verden? Hvor mange høytstående professorer finner vi blant afikanerne? Hvor mange Nobelpris-mottakere finner vi blant muslimene?

Hvem er miljøverstinger - vi som bidrar med negativ befolfningsvekst, eller de som bidrar til (ytterligere) problemer med overbefolkning?

Er innvandrerne i den vestlige verden "dekadente, selvopptatte miljøverstinge[r] i mindre grad enn oss som ikke er innvandrere? I tilfelle - hvordan vil du begrunne det?

Helge Samuelsen sa...

Peder,

Det må antas at påstanden om at innvandrere er et miljøproblem er en stråmann fra demokratenes side. Det de sannsynligvis egentlig prøver å si er at de ikke vil ha innvandrere. At de roter slik at de ikke kan si det som det er sier meg at de ER idioter og bygdetullinger.

Vær gjerne uenig.

Det er VÅRT samfunn som per capita er verstingene, og at du påstår at vår teknologi og nullvekst i befolkning forandrer det gir liten mening hvis man forholder seg til virkeligheten. At demokratene sier at innvandrere når de overtar vår livsstil blir en miljøbelastning er jo en forvirret anerkjennelse av nettopp dette faktum. Imidlertid er det lett å se at de ikke er opptatt av miljø - men å slenge dritt om innvandrere. Dette utspillet er derfor en stråmann og de avslører seg som nettopp idioter og bygdetullinger.

Ellers er spørsmålene dine i stor grad også stråmenn. For hvor er den miljøvennlige satsingen? Miljøvennlig teknologi har foreløpig ikke bidratt til noe som helst - verden er like lite bærekraftig nå som for tyve - tretti år siden.

Men den største bommerten du gjør er at du tror jeg ser på den saken som et ledd i innvandringspolitikk eller vesten mot resten. Den sammenblandingen er det Demokratene som gjorde - nok et fullgodt bevis på at de er idioter og bygdetulliger.

Ikke nødvendigvis hele tiden. Men garantert i denne saken.

Helge Samuelsen sa...

En annen sak - innvandrere er ikke per definisjon fra land utenfor vesten.

Dog bruker Demokratene dette uttrykket slik på en meget forenklet måte. Slike metoder for å dehumanisere en påstått fiende tør de sikkert ikke bruke lenger etter 22. juli i år.

Skal en diskutere innvandrerpolitikk er det meget viktig å unngå å tråkke i salaten slik Demokratene her gjorde. Om de ikke egentlig er det FREMSTÅR de ihvertfall for meg som idioter og bygdetullinger.

Helge Samuelsen sa...

Ellers skyter jo demokratene seg selv såpass ofte i foten at det skal mye til for IKKE å anse dem som idioter og bygdetullinger.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110810/flukt-fra-demokratenes-valgliste

I dagens politiske klima og med deres strategi anser jeg dem som de facto ute av norsk politikk.