onsdag, juli 25, 2007

Märtha snakker med engler - revisited


Märtha snakker fremdeles med engler. Forbrukerombudet lurer på om det er lovlig å reklamere for å kunne gi hjelp til å "finne si indre kjelde av sanning, og gjenoppta sin naturlege kontakt med englane og det guddommelege universet." Jaudå.

Selvsagt er jo slikt litt på kanten.

Langt over kanten er dessverre TV pastor Jan Hanvold i sin fordømmelse av Märtha. - "Alle som forkynner et annet evangelie, de er forbannet. De er under forbannelse ... De er ikke av gud, de er i fra helvete, fra avgrunnen", sier representanten for loonie toones avdelingen i kristen-norge.

Jeg synes strengt tatt det er viktigere at forbrukerombudet - ja kanskje lensmannen med, tar seg en kikk på "reklamen" til kristendommen generelt - og loonie toones avdelingen spesiellt.

Evig liv - subsidiært evig fortapelse er jo LITT mer å love enn kontakt med engler?

Et tips til Jan Hanvold: Ser du ikke forskjellen på Märtha, som kanskje er litt utenfor allfarvei med sine tanker - men som tross alt ikke har annet ønske enn å leve av å hjelpe andre mennesker - og deg selv som ønsker andre mennesker lukt til Helvete og setter deg til doms over andre - og i tillegg har frekkheten til å påberope deg religionsfrihet for dine forkvaklede ideer samtidig som du faktisk nekter ANDRE religionsfrihet.

Skamme seg.

Nå.

Märtha er kanskje i la-la-land, men hun er en lysfontene satt opp i mot ditt evige mørke.

2 kommentarer:

Laila sa...

"Evig liv - subsidiært evig fortapelse er jo LITT mer å love enn kontakt med engler?"

Fantastisk godt poengtert!!
Hurra! 10 poeng til deg.

Helge Samuelsen sa...

:O)