mandag, september 01, 2008

Nordpolen anmeldes og avgiftbelegges!

Tross klimaskeptikernes påstand om at det blir mer is, ikke mindre, så nekter nordpolen å innrette seg etter dette faktum. Det vil dermed bli tatt ut påtale mot nordpolen, siden den tydeligvis ikke forholder seg til den virtuelle virkeligheten, men hardnakket opptrer som om ønsketenkning ikke betyr noe som helst. Frekt!

I god sosialistisk ånd har også regjeringen i sin flertallsallmakt bestemt å avgiftsbelegge nordpolen til den innser at det er best å spille på lag. -At vi istedet for å satse på miljø investerer noen hundre milliarder i oljesektoren, og har ansvaret for at norske utslipp aldri har vært større, har ingenting med dette å gjøre, uttaler Statsministeren imaginært til Kompromissløse meninger. - Olje og gass skaper i seg selv ingen utslipp. Helt klart er uansett denne virksomheten også i nordpolens interesse, da det vil åpne for mer prøveboring i nordområdene. Og vi trenger jo dessuten mer penger for å betale alle som trodde de hadde oppsparte pensjoner.

Så nå forventes det at nordpolen spiller på lag. Hvis ikke blir det snakk om rene dagbøter og lovens strengeste straff. Vi går nok mot en seier for ufornuften. Før. Eller senere.

7 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Et så enormt og utvetydig bevis, og folk skriker fortsatt på bevis. Tragikomisk enda en gang.

Helge Samuelsen sa...

Ja, virkelig tragikomisk. Og vår regjering er blant de mest tragiske - selv om komikken etterhvert har fått en bismak.

Amos Keppler sa...

En KRAFTIG bismak. Det er ganske imponerende, faktisk hvor lite de har fått til i regjering.

Disse fire årene bør fro alltid bli stående i historiebøkene, i den grad det vil bli historiebøker som de misbrukte år.

Den forrige regjeringen var ikek noe bedre, men denne er heller ikke noe bedre enn den forrige regjeringen.

Helge Samuelsen sa...

Nei, det er begredelige tilstander. Ikke rart at svært mange har gitt opp. Jeg snakker daglig med folk som er totalt oppgitte.

Sett i lys av andre - la oss kalle det ved det rette navn - skandaler som denne regjering står bak, så er det ikke mulig å konkludere med annet enn at vi er så vanstyrte som det går an.

Amos Keppler sa...

Det finnes både liten evne og liten vilje, i hele og alle deler av maktapparatet til å ta fatt på den enorme oppgaven det er å forandre samfunnet fra øverst til nederst.

Verden skriker på forandring og ingenting skjer. Det er tvert om. Det vi ser er mer av det samme og intet annet.

kurt sa...

Forandring kommer ikke med en sentralisert regjering som bare har sitt eget beste i tankene. Har stor tro på din "plan" om mer desentralisert styre!

Helge Samuelsen sa...

Vel, forandring kommer jo oftest med paradigneskifter. La oss håpe neste paradigme er bedre enn forrige.