onsdag, februar 24, 2010

Nordlandssykehuset brillierer!


Helseforetaket Nordlandssykehuset går i spissen for det som er virkeligheten i dagens menneskefiendlige og perverse bruk og kast samfunn. De sparker overvektige ansatte etter useriøse tester.

Samtidig leker storkara at de lager et menneskelig samfunn.

Sannheten er jo at sykefravær forsåvidt godt kan gå ned, men på bekostning av at alle som avviker fra standarden i fremtiden ikke får jobb. Hvis overvektige ikke er ønsket i arbeidsmarkedet i pottitlandet, hvem har da tro på at man skal få andre uføre i arbeid? Vi har fått et klasseskille mellom arbeidsføre lebensborn-kandidater og resten av røkla i dette landet.

Spørsmålet vi nå alle venter på er når det skal innføres idiot-tester i alle offentlige lederstillinger rundt omkring i dette iskalde landet. Det ville nemlig medført en rekke ledige stillinger og hjulpet litt på for de som idag ikke slipper inn i varmen.

Spørsmålet er om det ikke bør innføres IQ-test for velgerne også. Vi styrer jo alle rett mot stupet på alle områder i samfunnet.

Lemen (Lemmus lemmus) som vi er.

6 kommentarer:

kurt sa...

Jeg synes dette er tatt på kornet, rett og slett!

Jan O sa...

Her ser vi nok et eksempel på vårt syke syke samfunn!

Helge Samuelsen sa...

Kurt og Jan O,

Slik blir det nok desverre mer og mer av i tiden som kommer. Vi skal vektes og vurderes om vi er verdige å ha arbeid.

Dette kommer av at rammevilkårene gjør det stadig dyrere å ha ansatte, og at samfunnet derfor krever absolutt effektivitet.

Vi er blitt så menneskefiendlige at systemet snart må kollapse. (?)

Canute sa...

Og fortsatt snakker Arbeiderpartiet om "å stå opp om morran" und so weiter.

Mens det offentlige altså sparker feite folk; pokker ta...har jeg ikke lagt litt på meg etter jul?

Tjukkasen: Public enemy numero uno?

Tjukkasen: Redningen for de mobbeavhengige, nå når det ikke tar seg ut å ta tatere, samer, nordlendinger, pakistanere og kristne lenger?

Canute sa...

Må bare legge til: Mat er følelser.
Vi snakker om en uglesett form for spiseforstyrrelse her.

Men å innse dette krever jo dannelse og sjel.
Så mange ser det ikke...

Helge Samuelsen sa...

Det jeg kaller stolleken er i gang. Hvem skal få skylda for alt? Hvem skal fryses ut?

Dette er ingen konspirasjon, men en spontan folkebevegelse i enkelte miljøer, definert av "ansvarlige" teorier og bestemt av samfunnsforholdene.

Akkurat som Nazisme og McCarthyisme også var det. Og da henger mange seg på.

Selvsagt er målet noe positivt. Selv nazilegene hadde jo et overordnet mål med sine eksperimenter. Spørsmålet er rett og slett hva som skal aksepteres. Rettsvern for avvikere blir dårligere og dårligere, og de som sitter på definisjonsmakten på hva som er avvik føler seg tydeligvis trygge på å bruke denne makten.

DET er det farlige.

Angående spiseforstyrrelse. Ja, og en spiseforstyrrelse som tydeligvis er lov å mobbe.

Morsomt det der. Nivået av mobbing synes konstant i samfunnet. Når noe er politisk ukorrekt å mobbe, så blir det noe annet. Nå er det tydeligvis overvektige og heteroseksuelle menn som er målgruppen. Jevnfør at mannlig heteroseksuelle legninger er blitt fy, mens homofili og kvinners seksualitet er ok (og det er jo ikke negativt).

Poenget er altså at total mobbing er konstant.

Kanskje det var noe i de tidlige jødenes bruk av syndebukker. All synd på en bukk - send den ut i ødemarka og stammen har hatt en katarsis av synd.

Jeg tror fremtidens mennesker vil le aller mest av oss fordi vi ikke forstod vår egen psykologi en gang.