lørdag, august 09, 2008

Vigrid bør få sendetid på TV

Vigrid, nynazistene, antisemittene og tilhengere av den hvite rase som overmennesket - bør så absolutt ikke få redusert sin ytringsfrihet. Snarere tvert imot. De burde få tilgang på riksdekkende tv i beste sendetid. For så hadde de kanskje avslørt sin grenseløse stupiditet for flest mulig. Jødehets går hånd i hånd med glorifisering av nazityskland. Avskummet bør ikke skjules, men holdes frem i lyset. Og latterliggjøres.

En av de morsomste (tragikomiske) uttalelsene hittil er: Siden massemedia i vår tid er eid og kontrollert av jøder er jødenes rolle i den historiske utviklingen av revolusjoner, krig og andre negative hendelser dekket over. Ironien hadde vært sublim hadde det bare vært for at disse ekstremistene ikke forstår eller kan bruke ironi.

Joda, galskapen tar mange former. Holocaust er bare et komplott for å tjene penger. Zions vises protokoller er ikke en forfalskning. Hitler var en dyktig og avslappet leder. Auschwitz var reneste ferieleiren, Josef Mengele stelte i virkeligheten pent med alle internerte, uzw.


Komikveld. Men med gravalvor.


Tillegg:
Ja, så ble man oppmerksom på dette oppslaget også på Vigrid, og det er jo kjekt at en følger med. Så stupide kan de jo ikke være, når de følger med på Kompromissløse meninger...

Det kan altså vise seg at bildet jeg har brukt ikke er det det utgir seg for å være, og det er jo en helt grei korreksjon å få. Rett skal være rett. Jeg påberoper meg ingen kompetanse til å kunne identifisere slike bilder.

Men Vigrid selv begår minst to feil. Punkt nummer en. Jeg er ikke så ung som man vil ha det til... Punkt nummer to, jeg er ikke først og fremst interessert i å ta dem på faktafeil. Snarere tvert imot er jeg mest interessert i at de åpent skal få proklamere sine synspunkter, fordi jeg er overbevist at disse faller på sin egen urimelighet.

Vigrid stiller heller ikke i en særklasse når jeg kaller deres påstander stupide. Nylig brukte jeg utrykket om hele Stortinget. Og før det om hele verden... Hrm.. Jeg må passe på at det ikke går inflasjon i uttrykket.

Kjære Vigrid: Det er ganske så uvesentlig om dette bildet er feil eller ikke. Og selv om det er helt på sin plass å korrigere dette, betyr det ingenting i det store bildet. Pun intended.. Vi vet alle at feilrepresentasjon, gjenbruk av de samme bildene, og så videre har foregått. Det som er interessant her er om dere i det hele tatt tror Holocaust skjedde. Det bildet som dere gir av dette strider mot all ansvarlig forskning på området, og historierevisjonister som for eksempel David Irving er dømt for å misrepresentere fakta ved å benekte sider ved dette.

Tar dere ikke avstand fra Holocaust, eller tror dere det rett og slett er verdens største konspirasjon - holdt i live selv idag av tusenvis av mennesker? Uten at dette blir lekket av en eneste en... Sannsynligheten for dette er slik jeg ser det lik null, og i lys av dette blir et feilmerket bilde ubetydelig.

21 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Ja, jeg er helt enig, jeg i at ting ikke bør feies under teppet. De bør bekjentgjøres og konfronteres.

Men ikke forvent at dagens befolkning vil avvise dumheten og de livsfarlige holdningene. De gjør det ikke i dag. som sagt. Nazistene, frp'ere og nasjonalistene er de ultimate forsvarere av status quo.

Arve sa...

Enig med deg amos! Kjenner alt for mange som forfekter samme tankene som Vigridfolket. De er bare ikke så synlige lenger. Har en haug med linker og får en haug med brev fra disse idiotene: Har slåss en del med post fra Demokratene som jeg var så dum å avsløre i SMP i forfjor! Dette angrer jeg på nå selv om jeg fikk et par stykker til å melde seg ut! Meldte meg ut av politikken selv som fylkessekretær fra et såkalt stue rent parti! Over halvperten av medlemmene kunne godt være medlem i VIgrid! Dette var eldre og godt utdannede folk! http://www.norgespatriotene.org/
http://www.fmi.as/ Og her er en annen fordekt naziside som har røtter over hele verden!http://no.altermedia.info/?p=311
I tilleg kjenner jeg flere farlige personer rundt om i landet! Jeg får en haug med forferdelig post fra disse rasistene! Har anmeldt flere men sakene bli automatisk henlagt! Får håpe at også PST kjenner diss menneskene! Jeg er i hvert fall redd dem! At folk tør å lefle med disse idiotene er merkelig og vitner om at det finnes mye dumskap og naivitet rundt om i befolkningen! Har fått tilbud fra flere om at mine barn skal få gratis sterilisering når de ble kjønnsmodne! Dette trakk meg opp slik at jeg fikk blodtrykk! Nifst!

Helge Samuelsen sa...

Tullprat, Amos!

Selvsagt tar et meget stort flertall avstand fra slike elementer. Hvor har du dette fra?

Det som er verre er at en ikke snakker om det, og derfor kan en slik subkultur arbeide uhemmet - mens de selvsagt burde vært kjeppjaget fra bygd og by.

Arve,

Flott at du avslører metodene deres.

Amos Keppler sa...

Gjør de det? Hvorfor er da rasisme og fremmedhat så utbredt?

Hvis du spør noen om de er uenig i vigrids uttalelser vil de slevsagt si at der er det. Men hvis du snakker med folk om de samme meningene, i generelle vendinger så er mange så visst enig med dem.

Helge Samuelsen sa...

Jeg spør igjen, hvor har du det fra at det eksisterer så mange som sympatiserer med slike tanker?

Selvsagt finnes det mye grums, men det skal mye til for å tro på at det store flertallet er enige i alle løgnene til Vigrid.

At det ikke finnes rasister er det ingen som påstår, men det får være måte på generalisering og mangel på bakkekontakt.

Gjervan sa...

Jeg er tildels enig med Amos Kepler, men jeg lurer også på om å åpne for litt skumle tendenser kan gjøre f.eks. "Hitling" litt mer godkjent, og dermed gjøre det enklere å bekjempe rasisme skjult som "fedrelandskjærlighet" og "anti-innvandring".

Anonym sa...

Jo mer hets jeg leser mot alt fra "nasjonalister, "rasehatere", "selvhatende jøder" osv.jeg ser, jo bedre inndoktrinerte skjønner jeg at folk er.
(Jeg ser ingen andre enn de som støtter zionismen og bolshevismen og andre totalitære ideologier, hylle Hitler og fascistene som helter). Jeg vet ikke hvor Vigrid egentlig står - det meste de skriver på nettsidene sine virker mer seriøst enn det jeg leser i VG eller Blabladet, men av og til misstenker jeg (noen?) av dem for å ikke forstå at Hitler faktisk var Israhells viktigste fødselshjelper, og en god zionist, som samarbeidet med både jøder og muslimer og andre, som det i øyeblikket var opportunt.

Du er helt bak mål med bildet du viser. Det er ikke jøder drept i Auswich, av nazistene, men diverse ofre for tyfusepidemiene som rammet Tyskland i perioden 1944 til 1947, fordi de "allierte" ødela så mye av Tysk infrastruktur at særlig kosentrasjonsleirene de overtok ble rammet. (Du kan se at disse menneskene er døde av tyfus, og ikke "avlivet" eller sultet i hjel). Hvilken leir denne massegrabven er fotografert i kan være det samme...

Hvorfor hører vi mest om de "jødene", "nazistene" drepte, og ikke om alle de kristne, og vanlige, politisk ukorrekte, tyskere og andre, -f.eks. fagforeningsledere eller andre overflødige individer f.eks funksjonshemmede, fattige og kvinner, både "nazistene" og, "de allierte" drepte, både før og etter slutten på andre verdenskrig.
Etter min mening var Stalin, Roosevelt og Churchill like store (eller større) krigsforbrytere enn Hitler & co.
Krig er en "dirty business", uansett hva, slags system eller ideologi du representerer.
Truman påsto at han a-bombet militære anlegg, osv. osv. Alle politikere og andre maktmennesker, er enten korrupte eller hjernevaska, jeg har ikke hørt om en fullstendig hederlig politiker eller statsleder. Dessuten: Det er meget vanskelig å si hvem som egentlig startet annen verdenskrig, - jeg er ikke sikker på at man kan gi Tyskland hele skylda. Dessuten vet omtrent alle at påstandene om "Holocaust" stort sett er sterkt overdrevne, selv om det i og for seg ikke er noen unnskyldning...

Men, jeg er enig; lever vi i et demokrati bør alle "fjoninger" få si hva de mener, også offentlig, også du og meg.

Tore Skancke

Helge Samuelsen sa...

gjervan,

Amos kan ikke tolkes annerledes enn at et stort flertall av "dagens befolkning" er enige med Vigrid og deres nazistiske holdninger. Slike påstander faller på sin egen urimelighet, og umuliggjør en virkelig debatt om emnet.

Hitling burde vært helt akseptabelt, så lenge den er basert på fakta. Mennesker som står for holdninger som fortjener hitling bør nettopp sammenliknes med sine likesinnede, slik at den galskap som de står for kan komme frem.

Tore Skancke,

Du har jo helt rett i mye av det du sier. Uten Hitler, ingen fremgang for zionismen etter krigen. Men det er jo knapt noen unskyldning...

Hvis bildet jeg viser er feil, så beklager jeg dette. Det er ikke jeg som har satt på tittelen. Dog har jeg liten tro på din forklaring sånn uten videre. På den annen side så er det uvesentlig om det er ekte eller ikke, fordi massedrap faktisk skjedde i konsentrasjonsleirene. Dette er godt dokumentert, og påstander om det motsatte er tilbakevist gang på gang - uten at dette stopper tro. Tro basert på falsum er dessverre en vanlig menneskelig forteelse.

Det er også på mange måter uvesentlige momenter du trekker frem om at andre enn nazistene stod for overgrep. Selvsagt gjorde de det. Men her tok jeg altså for meg Vigrid. Og da blir slikt ikke fullt så relevant? En typisk hersketeknikk er å trekke frem irrelevante tema for å forkludre diskusjonen. Uten at jeg sier at du bruker dette bevisst - jeg sier bare at det ikke er det jeg snakker om, selv om du langt på vei har rett.

Jeg vil faktisk gi deg 100% rett i at det var de allierte etter første verdenskrig som la grunnlaget for nazistenes fremgang og indirekte andre verdenskrig. Men dette er ikke et argument som kan brukes til nazistenes forsvar. Alt de gjorde av undertrykkelse og krigsforbrytelser må de ta ansvaret for selv. Slik ansvarsfraskrivelse kan ikke godkjenness. Det er jo også slik at Tyskland langt på vei hadde kommet seg ut av de betingelser satt i Versailles traktaten før krigen startet.

Nå er det stor uenighet om Holocaust er overdrevet, for å si det mildt. Dette er uansett et skinn-argument. For det første er dette godt dokumentert, i motsetning til de ville påstandene fra for eksempel Vigrid. For det andre, selv om bare halvparten var sant, er det nok til at hovedtrekkene er korrekte.

Holocaust etterlot seg masser av bevis, først og fremst dokumenter fra forskjellige arkiv, men også dokumenterte øyenvitnerapporte både fra overlevende og allierte soldater. Å tro at alt er en forfalskning er å tro at verdens største konspirasjon stod bak. dette er ikke praktisk. Det vil nesten være like lett å benekte andre verdenskrig i seg selv.

Hvor mange drap anser du som akseptabelt før du vil er villig til å frikjenne nazistene? Unfair spørsmål?

Men er det unfair å påpeke at det finnes mennesker som faktisk prøver å bagatellisere, glorifisere og bygge videre på samme tankegrums?

kurt sa...

Tore. Hva om nazistene "bare" satte enkelte folkegrupper i konsentrasjonsleire uten å gasse dem? Var det akseptabelt. Og er det derfor helt ok å få samme situasjon igjen hvis Vigrid kommer til makt?

Å kommentere deres ideologi er overhodet ikke hetsing! Du er på villspor.

Helge Samuelsen sa...

Fikk noen kommentarer på sms angående denne saken, gjengir dem her, delvis fordi avsender ifølge eget utsagn ikke fikk til å legge dem ut på nett.

Avsender var grei nok han da jeg snakket med ham per telefon (han ringte). Men disse kommentarene illustrerer godt faren ved ekstremisme, og det er hovedsaklig årsaken til at jeg offentligjør dem. Legg merke til at personen ikke hadde fått bekreftet at han hadde fått tak i riktig person engang før han sendte dette.

sms #1:

Hallo Helge... Æ de du så he den siå på nette??! Vil bara sei at du æ 100 å titusen prosent reint rauhål!!! Hjernen din virke ikkje, den dagen æg står som landets leder (jedna før) så ska æg kalla inn te møde,å då må du svara for dæg... Ser du ikkje kæ så skjer??
Samuelsen??... Dæ æ fann meg ikkje norskt!!

sms #2

He du ingen kommentar? Ring mæg... Mitt navn æ **** ******* Æg æ lette å spora opp... Så ska æg je deg et sannhetens ord... Din helvetes hor onge!!!!..

Jeg bedriver selvsagt ikke diskusjon per sms. Men svarer gjerne her.

Punkt nummer en - det er helt tydelig at bare det å ha "feil" navn er livsfarlig i en situasjon der visse grupperinger kommer til makten. Antakelser og føleri er viktigst. Samuelsen ikke norsk navn? Min familie på begge sider går tilbake til minst jernalder i Norge (beviselig), sannsynligvis mye lenger. "Son" - moderne "sen" - er en form brukt i tidlig tid som betyr "sønn av", lik "dotter", betyr "datter av" - formen er ennå brukt på Island og er altså gammelnorsk. I Norge var dette brukt lenge i enkelte områder, helt opp til 1800-tallet i noen tilfeller, lenge etter at navnet Samuel var tatt inn som mannsnavn.

Det fantes også mange "Samuelsdotter" i Norge, men disse forsvant gradvis på grunn av skikken med å ta mannens etternavn - rimeligvis.

Ikke at dette har den ringeste betydning - poenget er som jeg sier at løse antakelser og føleri blir potensiellt livsfarlig i "hendene" på visse mennesker.

Dernest ser en at tanken om "hevn", "represalier" og "å få folk til å svare for seg" er fundamental for denne typen tenkning.

Og alikevel klages det over at en selv er utsatt for undertrykkelse!

Som sagt, poenget er ikke å latterliggjøre denne kommentatoren på noen måte, hans meninger er på mange områder rasjonelle nok, selv om disse uttrykkene selvsagt ikke er det.

Dette som bare ett eksempel på hva som skjer når en lar føleri og ekstremisme herje. Jeg håper avsender er voksen nok til å ta selvkritikk på det.

kurt sa...

Jeg har ikke ord...

Helge Samuelsen sa...

Du kan så si...

Anonym sa...

Jeg er ikke medlem i Vigrid, men jeg sympatiserer med dem.

Jeg tror de har rett i at det ikke var noen gasskammerhenrettelser av joeder i konsentrasjonsleirene.

Jeg har tillit til Fred A. Leuchter Jr. og Germar Rudolf.

Helge Samuelsen sa...

Anonym,

Dette er ikke et spørsmål som er åpent for tro, slik jeg kan bedømme det all den tid det finnes tonnevis av bevis for at disse leirene eksisterte.

Uten å gå i detalj kan jeg jo si at det nok alltid vil være slik at seierherrene i en krig på mange måter kan diktere noe av historieforståelsen i etterkant, men det finnes ingen holdepunkter for å påstå at konspirasjoner som nødvendigvis må bestå av titusenvis av konspiratører kan holdes hemmelig over lengre tid.

I tillegg er det slik at de "bevis" som oftest legges frem mot holocaust er sjokkerende dårlige. Like lite som et bilde av smilende ss offiserer beviser at de egentlig var "en kjekk gjeng" som aldri gjorde en flue fortred, like lite tyngde er det i å legge sin lit til mennesker som i det store og hele er ansett som sjarlataner.

Fred A. Leuchter Jr. er en skrue som har "oppfunnet" "humane" henrettelsesmetoder, men som er beskrevet slik i New York Times:

"self-proclaimed execution expert and manufacturer of death machinery" who "was charged today in a Middlesex County District Court with fraudulently practicing engineering." It quoted an experienced anesthesiologist as saying Leuchter's lethal injection system would indeed paralyze a condemned criminal, but far from being humane this paralyzation would merely stop the prisoner from screaming at the "extreme pain in the form of a severe burning sensation" caused by the potassium chloride injection.

Germar Rudolfs forskning på cyanid-rester i gasskamrene er også blitt tilbakevist totalt. Det han fremstiller som komparative prøver er det ikke (gasskamrene hadde vært åpen for vær og vind på grunn av at de ble sprengt og delvis ødelagt), og konsentrasjonen av ZyklonB i avlusingskamrene for madrasser og tøy var betraktelig høyere i utgangspunktet. Å fremstille slikt som endelige bevis er totalt uredelig.

En snakker om Holoca$h, men glemmer at også de som fornekter har økonomiske motiv. Rudolf gjorde sin "forskning" for å lage et dokument og film han senere tjente penger på.

Det i seg selv betyr lite vil mange si. Men det argumentet slår begge veier!

En velkjent teknikk for fornektelse er å komme opp med obskure "spesialister" som underbygger ens egen oppfatning. Dette er hverken redelig eller vitenskapelig. Det er som når Frp kommer dragende med sveiseeksperter for å "dokumentere" at global oppvarming ikke skjer, mens polene allerede er i ferd med å smelte.

Det er helt fair å stille spørsmål ved det etablerte, men for å ha troverdighet, må en sette samme standard til etterettelighet til ens egne eksperter som til motpartens. Det gjør en sjelden i slike tilfeller, og den eneste logiske forklaring kan da være at en faktisk velger sak først, og deretter leter opp "bevisene".

Det er, som jeg nevnte, en uredelig fremgangsmåte, uavhengig hvilken side i en sak som står for det.

Og det verste er jo at slikt aksepteres ofte av ellers oppegående folk. Det er skrevet mye omkring denne type psykologiske effekter, men en debatt må uansett dreie seg om en så objektiv vurdering av tilgjengelige bevis som mulig.

Det er mye som kan bli sagt om holocaustfornektelse. Det viktigste beviset for at det virkelig skjedde var at etter krigen var det langt mindre jøder og andre minoriteter i europa enn før. Og selv om det endelige tallet myrdede jøder er diskuterbart (på grunn av manglende dokumentasjon i mange tilfeller), så snakker vi uansett om mellom fem og seks millioner, hvorav om lag fire millioner døde i dødsleirene.

Med mindre en påstår at det var de allierte som i det skjulte stod for en eksterminering av jøder, sigøynere, bevegelseshemmede, osv - i et tidsrom som må ha vært uker i det kaos som var kort tid etter krigens slutt - en effektivitet og en konspirasjon som mangler sidestykke og som for alle praktiske formål må anses som fysisk umulig - så må jo nazistene stå bak dette!

Alternativet er rene x-files!

At nazistene stod bak blir uansett den overveldende sannsynlighet i lys av alle dokumenter i det tyske administrative system, alle øyenvitner - mange av dem ordinære soldater, i lys av den åpenbare retorikk brukt mot disse minoritetene både før og under krigen av nazistene - og det faktum at det synes svært lite sannsynlig at nazistene skulle gå til det skrittet å internere alle disse menneskene i feriekolonier!

Som er det inntyrykk en sitter igjen med etter å ha lest mye av det som Vigrid skriver. Det er vel og bra å korrigere feilaktighet i den grad det forekommer, men når alt kommer til stykket, så er det bare for mye til å stikke under stolen her.

Jeg kan forstå at mange er nasjonalister (dog er jeg uenig - jeg anser nasjonalstaten av det onde og ønsker mer desentralisert selvstyre), men at en kan tro at det er taktisk lurt å blande nasjonalistiske tanker med nazisme betrakter jeg som å skyte seg selv i foten. Det blir for dumt på en måte.

Jeg er imidlertid alltid klar for å høre på motpartens argumenter, slik jeg blant annet oppfordret til i klimadebatten. Der ble det magert resultat. Årsaken er sannsynligvis den at de fleste argumenter som går utenfor den almenne faglige oppfatning oftest er lett gjennomskuelige.

La meg ta et eksempel. På Vigrid sine sider ser en bilder av jøder som reiser i tog mot konsentrasjonsleirene. De ser ikke umiddelbart ut til å lide noen nød (bortsett fra at de uten tvil blir direkte bortført). Men er dette et bevis på at nazistene egentlig var "greie" med jødene? Selvsagt ikke. En mer mundan forklaring er at det ikke var i nazistenes interesse å skape panikk på avreisepunktet, en ville holde dette hemmelig for befolkningen flest, men også for å lette transporten ved å holde den virkelige hensikten skjult for ofrene. Bare som ett eksempel.

Jeg vil spørre om en ting: går din sympati for Vigrid så langt at du ønsker at en skal deportere minoriteter fra Norge også idag?

Eller er det slik at du sympatiserer med enkelte ting, men lukker øynene for hva som ville skjedd hvis de virkelig fikk innflytelse? Det er jo i høyeste grad et relevant spørsmål.

Anonym sa...

Helge Samuelsen skrev: "men også dokumenterte øyenvitnerapporte både fra overlevende og allierte soldater."

Kommentar: Det finnes INGEN øyenvitnerapporte fra allierte soldater. Grunnen til det er ganske enkel: Ifølge ALLE historikere i dag, så foregikk gassingen i utelukkende leirer som lå i sovjetisk okkupert område. Det foregikk INGEN gassing i de leirene som ble okkupert av allierte soldater. Dette i følge ALLE historikere i dag. Så det utelukke at allierte soldater kunne ha sett leire hvor det foregikk gassing, av den enkle grunn at DE VAR IKKE DER.

Anonym sa...

Fra 1948 til 1990 hadde minnesteinen i Auschwitz følgende innskrift:

“FOUR MILLION PEOPLE SUFFERED AND DIED HERE AT THE HANDS OF THE NAZI MURDERERS BETWEEN THE YEARS 1940 AND 1945.”

I 1990 ble denne minnesteinen erstattet av en ny med følgende innskrift:

“FOR EVER LET THIS PLACE BE A CRY OF DESPAIR AND A WARNING TO HUMANITY WHERE THE NAZIS MURDERED ABOUT ONE AND A HALF MILLION MEN, WOMEN AND CHILDREN, MAINLY JEWS FROM VARIOUS COUNTRIES OF EUROPE”.

Dersom du ikke fikk med deg poenget, så er beregningene her:

4 000 000 – 1 500 000 = 2 500 000.

I 1990 burde antall drepte jøder under krigen, som alltid blir oppgitt til 6 millioner (faktisk siden lenge før annen verdenskrig, var det noen som hadde profetiske evner?), blitt redusert med 2,5 millioner. Det betyr at høyst 3,5 millioner jøder kunne blitt drept under annen verdenskrig i følge minnesteinene ved Auschwitz.

Minnesteinen fra 1990 er forøvrig nylig blitt erstattet med en ny minnestein, og her er antallet drepte redusert på nytt. Minnesteinen sier nå at 1 100 000 mennesker ble drept ved Auschwitz, herav 960 000 jøder.

En ny beregning:

4 000 000 – 960 000 = 3 040 000.

Det høyest antall drepte jøder i annen verdenskrig er altså 6 000 000 – 3 040 000 = 2 960 000.

En annen av dødsleirene, Dachau, hadde tidligere en minnestein som påsto at 240 000 jøder ble gasset i hjel ved Dachau. I dag sier minnesteinen ved Dachau at 19 000 mennesker av alle raser døde der, hovedsakelig av tyfus og sult

Igjen, ifølge disse minnesteinene så kan ikke antall drepte jøder under annen verdenskrig være høyere enn 2 960 000 – 240 000 = 2 720 000.

De offisielle estimatene over antall drepte jøder under andre verdenskrig justeres stadig nedover. (http://en.wikipedia.org/wiki/Höfle_Telegram):
Antall ofre i Belzec tidligere oppgitt til 600 000, nå oppgitt til 434 000, en differanse på 166 000
Antall ofre i Chelmno tidligere oppgitt til 320 000, nå oppgitt til 152 000, en differanse på 168 000
Antall ofre i Majdanek tidligere oppgitt til 360 000, nå oppgitt til 59 000, en differanse på 301 000
Antall ofre i Sobibor tidligere oppgitt til 250 000, nå oppgitt til 101 000, en differanse på 149 000
Antall ofre i Treblinka tidligere oppgitt til 870 000, nå oppgitt til 800 000, en differanse på 70 000


Dette vil si at totalt antall jødiske ofre bør reduseres med 166 000 + 168 000 + 335 000 + 149 000 + 157 000 = 854 000.

Antall jødiske ofre under annen verdenskrig kan derfor ikke være høyere enn 2 720 000 – 854 000 = 1 866 000.

Men her kommer enda en opplysning: Grunnen til at antallet drepte jøder i Auschwitz ble revidert så voldsomt nedover i 1990, var at i 1989 åpnet President Mikhail Gorbachev de sovjetiske arkivene, og dermed kom de såkalte “Auschwitz death books” til syne i Moskva. Det var et register i 46 bind som inneholdt opplysninger om hver eneste fange i Auschwitz.

“Auschwitz death books” viser at i Auschwitz, den mest beryktede konsentrasjonsleiren av dem alle, så døde totalt 73,137 fanger. Av disse døde 47,539 av tyfus, og av de døde var det bare 38,031 jøder.

Er du overrasket? 38,031 døde jøder i Auschwitz. Ikke 960 000. Ikke 1 500 000. Og ABSOLUTT ikke 4 millioner!!!

Og hvor mange jøder ble drept ved Treblinka og Belzec? I seks dager, oktober 1999, gjorde et australsk team under ledelse av Richard Krege omfattende undersøkelser blant annet ved å bruke sofistikert elektronisk radar og ta omfattende prøver av grunnen på området ved Treblinka og Belzec. Det fant ingen graver, ingen benrester, ingen aske som stammer fra kremerte mennesker. Antall drepte jøder ved Treblinka og Belzec ble opprinnelig oppgitt til 1,4 millioner. Dersom disse i gjennomsnitt hadde 10 tenner hver (lavt estimat), så betyr det at det burde ligge 14 millioner tenner på områdene. Tenner forsvinner ikke ved kremering. Og Richard Krege og hans team fant ingenting!!!

Så hvor mange jøder ble drept ved Treblinka og Belzec? 0. Zero. Nilch.


Og nå sier du selvfølgelig: Enda en nazist og jødehater. For your information: Jeg har aldri vært nazist eller jødehater, og jeg har heller aldri hatt noen som helst forbindelse hverken med nazister eller jødehatere. Jeg er bare en helt vanlig mann som endelig har forstått at den historien vi lærte på skolen er blank løgn fra ende til annen.


http://www.vho.org/tr/2003/4/Mattogno387-392.html

http://www.rense.com/general62/aauc.htm

http://www.ihr.org/jhr/v16/v16n3p32_Weber.html

Helge Samuelsen sa...

Jeg sier ikke "enda en nazist og jødehater" - jeg sier "uforståelig". Hva er poenget ditt? Jeg har, som jeg har påpekt tidligere, allerede sagt at det ikke er revisjon av reelle fakta som er saken.

Saken er at jødeforfølgelsen skjedde, og mennesker ble drept i stort antall.

Det er saken.

At noen får en voldsom tilfredstillelse av å kunne "bevise" feil i offisiell statistikk forandrer ikke på det faktum.

Det jeg kritiserer er IKKE nye data i den grad de kommer på bordet, men Vigrids oppførsel som om ingenting skjedde, og at alt bare var fryd og gammen i konsentrasjonsleirene.

DET var det ikke - og DET finnes det mer enn nok av bevis for - også øyenvitner.

At du ikke er jødehater er greit, det tror jeg da heller ikke. Jeg setter ikke alle i den båsen bare fordi de ikke aksepterer alle offisielle "fakta".

Vigrid, derimot - som jeg kritiserer - ER beviselig jødehatere, det trenger en ikke mange minuttene inne på deres nettsider for å forstå. Og dette jødehatet kombinert med en evne til å fremstille konsentrasjonsleirene som reneste feriekolonier, faller på sin egen urimelighet, og er etter mitt skjønn en stupid holdning.

Skal en drive revisjonisme så må man nok ha helt andre fremgangsmåter for å ha et snev av troverdighet.

Heller ikke slike kilder som du oppgir har den ringeste grad av troverdighet.

Anonym sa...

Helge Samuelsen: Du skriver tiligere at du er åpen for nye argumenter angående Holocaust. Ditt siste innlegg viser at dette er bare talemåter: Du er så definitivt ikke åpen for nye argumenter. Dette er forsåvidt greit nok, jeg hadde heller ikke ventet annet.

For de som kanskje er åpne for nye synspunkter (det er vel ikke bare Helge Samuelsen som leser denne bloggen) vil jeg anbefale 'One third of the Holocaust', som har et kritisk blikk på hva som skjedde i Treblinka, Sobibor og Belzec. Adressen er: http://www.onethirdoftheholocaust.com/

Et tankekors for andre enn Helge Samuelsen, er at denne videoen er fjernet fra YouTube. Det viser hvro livredde 'The Powers That Be' er for at sannheten skal komme for en dag.

Helge Samuelsen sa...

Tydeligvis har en misforstått hva "nye argumenter " betyr. Ikke i noen sak er slike web-sider anerkjente som primærkilder.

Men jeg må spørre om hva påstanden faktisk er. At det finnes en konspirasjon og at holocaust ikke eksisterte? Eller at noen påstår at elementer av holocaust er feilaktig representert?

Legg frem beviser for den påstand som gjelder, ikke websider som ikke representerer noen form for forskningsmessig relevans eller faglig tynge. Og forklar gjerne hvorfor din vinkling IKKE skulle bety at Vigrid står for antisemittisme og nazistisk propaganda.

I stor grad vil jeg nok være enig i at mye nok er feilaktig fremstillet av forskjellige grunner. Det rokker ikke ved kjernespørsmålet.

Det er tydelig at en her blander kortene. Selv om det skulle forekomme feil i antakelser/påstander om holocaust, betyr ikke dette at normale mennesker kan se på det som skjedde som bagatellmessig. Uavhengig av det som er lagt frem til nå er det jo helt klart at deportasjon, internering, mord (selv om en kan krangle om tallene) forekom. Hva med ghettoen i Warzawa? Påstår en at det ikke finnes beviser eller øyenvitner til dette heller?

Svar konkret: Mener du at slikt er helt ok i ditt idealsamfunn? At hvis en teoretisk kommer frem ved litt kreativ historie at "bare" 100 000 (for å ta et tilfeldig tall) jøder, sigøynere, etc ble drept, så betyr dette at alt var helt akseptabelt?

Det er DETTE det egentlig dreier seg om, men feigheten er selvsagt så stor at en oftest ikke tør å innrømme dette. Istedet snakker en om tall, som om det egentlig betydde noe om det var en million eller fire millioner jøder som ble drept.

Spørsmålet mitt er: Står du for en ideologi der internering og bortsendelse av individer eventuellt ghettofisering basert på rase eller religion er akseptabelt?

Uansett: hvis dette er de beste kilder du har, er saken på linje med alle andre konspirasjonsteorier, og kan ikke hevde noen troverdighet.

Du overser også mitt hovedpoeng, og jeg spør derfor direkte: Er du enig i at de fremstillinger som Vigrid står for ikke representerer en objektiv sannhet? Eller er det slik at de har delvis rett?

Og i begge tilfeller. Kom med skikkelig dokumentasjon. Du vet like godt som jeg at på nettet kan en finne påstander som går fra at W Bush er et reptil, til konspirasjonsteorier om 9.11. Ikke alt har like stor troverdighet, og ikke tro at jeg behandler enhver grunnløs påstand som "nye opplysninger".

Helge Samuelsen sa...

One thirdoftheholocaust, nettsiden som blir referert til er full av propaganda og feil.

Eksempel:

Det påpekes at det ville være idiotisk å klippe håret til jøder før de ble gasset.

For det første er dette et eksempel på en standard logisk feilslutning - å fremlegge en tilsynelatende logisk feil for å "motbevise" en annen sak som er godt dokumentert. Strategien virker greit på dem som allerede har gjort opp sin mening, men skjelden ellers.

Dessuten er det feil at det ikke fantes en grunn til å klippe håret på ofrene.

(Translation of a report from IMT, Band XX, Nurnberg 1947, taken from Concentration Camp Dachau 1933-1945, ISBN 3-87490-528-4, p. 137; Plate 282 with translation.)

SS-Wirtschaftsverwaltungshauptamt

Oranienburg,
August 6. 1942

Amtsgruppe D - Concentration Camps
D II 288 Ma./Ha. Tgb. 112 geh.

SECRET!
Copy 13

Re: Use of hair cuttings

To the Commandants of the Concentration Camps Arb., Au., Bu., Da., Flo., Gr.Ro., Lu., Maut/Gu., Na., Nie., Neu., Rav., Sahs., Stutth., Mor., SS SL Hinzert.

SS Obergruppenfuehrer Pohl, Chief of the SS Wirtschafts-Verwaltungshauptamt has ordered that the hair of concentration camp prisoners is to be put to use. Hair is to be made into industrial felt or spun into yarn. Woman's hair is to be used in the manufacture of hair-yarn socks for 'U'-boat crews and hair-felt foot-wear for the Reichs-railway.

It is therefore ordered that the hair of female prisoners be disinfected and stored. Men's hair can only be put to use if it is longer than 20 mm. SS Obergruppenfuehrer Pohl therefore agrees for an intial trial period to the growing of the prisoners hair to a length of 20 mm before it is cut. Long hair could facilitate escape and to avoid this the camp commandants may have a middle parting shaved in the prisoners' hair as a distinguishing mark, if they think it is necessary.

It is planned to set up a hair processing workshop in one of the concentration camps. Further details as to the delivery of the accumulated hair will follow.

The total monthly amount of male and female hair is to be reported to this office on the 5th of every month beginning from September 5, 1942.

signed: Gluecks
SS-Brigadefuehrer und
Generalmajor der Waffen-SS

Plutselig finner en altså at her bedrives det ren historieforfalskning. Dette gir svært liten kredibilitet.

Så tar en også opp saken med at "det ikke er mulig å produsere nok karbonmonoksid for å drepe folk ved å kjøre bilavgass inn i lukkede rom.

Dette er ikke engang kvasi-vitenskap. Det er mangel på oksygen som dreper. Alle som ikke har tro på det oppfordres til å lukke seg inn i en tett garasje og la bilmotoren gå.

Hvis en ikke tør det eksperimentet må en innrømme at en snakker bullshit.

Det gjøres et poeng av at Nurnberg ikke kunne ta for seg 1.5 millioner dødsfall på så kort tid. Det er riktig, men det var selvsagt aldri mulig å gå inn i alle saker for en "vanlig" rettssak. Det sier seg selv, og beviser bare omfanget av saken.

En brønn i en konsentrasjonsleir var for nær en massegrav? Og denne usanitære løsningen valgt "beviser" at Holocaust ikke skjedde? For det første ble brønnen brukt av fangene, og en må anta at en alik praksis heller beviser at nazistene ikke la opp til deres velferd... For det andre er dette nok et eksempel på å bruke urelatert dokumentasjon for å "bevise" en sak.

Det er umulig å gjøre den konklusjonen at en i en dødsleir ville tatt hensyn til en brønn i valg av sted for en massegrav. Slikt holder mindre vann enn en tesil i en rettsak. Og slik holder en på, i sak etter sak...

Og dette skal være "ny informasjon"? Dette er bullshit, og propaganda, og det kan ethvert tenkende menneske se.

Helge Samuelsen sa...

En liten oppdatering omkring illustrasjonsbildet,

Det er faktisk korrekt at dette er tatt etter et tyfusutbrudd. Et tyfusutbrudd som brøt ut i fangeleiren på grunn av de rådende forhold. Usanitære forhold, tettpakking av mennesker, lite og dårlig mat, osv.

Å påstå at ikke nazistene uansett var ansvarlige viser hvor farlig hjernevasket disse psykopatene som idag fornekter hendelsene er.

I seg selv godt nok argument for å eksponere deres umenneskelige galskap. Skam føler de nok ikke, men samfunnet omkring dem bør selvsagt vite hva de holder på med for å lære dem nettopp skam.

Disse miljøene er farlige i sin korrupte tankeverden. Isolasjon og fornektelse fra samfunnet hjelper dem å holde liv i sine hat-miljøer.