lørdag, mars 13, 2010

Verden i krig


Bankene skapte ruiner - men Ringenes Herrer sitter nå med eierskap av Draupnir igjen. Bonusene når nye høyder, spillet er velspilt. Den økonomiske verdenskrigen foregår fremdeles.

Spørsmålet er når folk flest skal innse realitetene og forstå at de viktige nyhetene ikke kommer i mainstream eller blir nevnt av våre folkevalgte.

US Dollar er idag verdens valutareserve, styrt av den private banken "Federal Reserve", eid blant annet av Goldman Sachs, JP Morgan, og europeiske Rotshchild. Federal Reserve er i praksis en av verdens største industrier. Industrien er å skape gjeld - og dermed penger.

Goldman Sachs, som også er rådgiver for vårt Oljefond, er i høyeste grad med på det store spillet , og det har pågått lenge. Og D'herrer er i praksis ansvarlige for å spille rulett med verdensøkonomien. Poenget er at finansnæringen er banken, og banken vinner som kjent som regel.

Selv når den ikke vinner, tar folket risikoen.

Det finnes ingen - ingen - vilje til å stanse denne galskapen. Eneste logiske forklaring er at alle maktmiljøer er såre fornøyde med stoda. Eller at verden består av idioter som gir fritt spillerom for predator-økonomien ene og alene ved sin dumhet.

Take your pick.

"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws."

Mayer Amschel Rothschild, International Banker

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ikke bra å ha oljefondet plassert i de gribbenes klør!

Canute sa...

Når opplyste og intellektuelt oppegående debattanter sier at "federal reserve" faktisk er privateid, så kommer beskyldningene om konspirasjonsteori temmelig raskt, og på debattforumet VGD fører en påpeking av dette fakta lovmessig til at hele diskusjonstråden forflyttes til UFO-forumet, for at VG slik å få fram hvor teite vi er, vi som sier at "federal reserve" faktisk ER privateid.

Avisene i Norge går maktens ærend, og pressestøtten bør fjernes.

Helge Samuelsen sa...

Anonym,

Hele oljefondet er OGSÅ med på å fremme penge-mafiaens agenda. Norske politikere er kanskje naive nok til å ikke forstå dette, men NOEN må jo ha vett nok til å se virkeligheten slik den er?

Uansett. Alle investeringer kan gambles bort. Vil det skje? Vet ikke. Men systemet har vist at det ikke tas hensyn overhodet til noe land og om noen blir bankerott.

Canute,

Ja, det er helt utrolig hvor stor definisjonsmakt dette systemet har. Det er jo tanken om at verdens pengesystem (i og med at fed er verdens valutareserve) er demokratisk styrt og kontrollert av landene som er reneste mytologien.

Og det er systemet slik det er idag som "founding fathers" i USA kjempet med nebb og klør for å unngå.

Den som kjenner historien vet for eksempel at grunnlaget for systemet går tilbake til Rotschild og Napoleonskrigene. Allerede dengang fant psykopatene ut at det var penger å tjene på krig og kriser.

Media er stort sett i lommene på myndighetene overalt, og myndighetene er i lommene på "super-bankierene". Ikke rart - de kan "raide" et land når de vil.

Eneste reelle motvekt til denne makten er Kina:

http://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/financialcrisis/5379285/China-warns-Federal-Reserve-over-printing-money.html

http://bigpicture.typepad.com/comments/2005/07/federal_reserve.html

Kina har selvsagt sin egen agenda, og den går ikke ut på frihet, brorskap og likhet - for å si det slik.

Vesten er solgt til Kina. Og selgerne tjener ennå grovt på føydalsystemet i samarbeid med sin kinesiske motpart.

Helge Samuelsen sa...

Ja, og legg merke til at allerede i 2005 forstod man at systemet ikke kunne stabilisere seg selv, men at Kineserne gjerne ville det.

Moahaha - og krisen kom overraskende?

For de som ønsker krisene går alt på skinner. Alle andre er enten idioter eller så tør de ikke påpeke galskapen for det den er.

Mest sannsynlig synes finansmiljøene alt er ok så lenge det gir dem også mulighet til å tjene noen never med uærlige dollar.

kurt sa...

Meget interessant. Jeg kan godt forstå, som Canute påpeker, at denne virkeligheten ikke er populær! Tiltroen til pengesystemet burde være null, og da kollapser det idet hvermansen velger andre løsninger.

Helge Samuelsen sa...

Kurt,

Hvermansen har få alternativer, da Fiat-pengesystemet ikke bare er godkjent som betalingsmiddel, men PÅBUDT å brukes til å betale f.eks skatt.

kurt sa...

Det har du rett i. Sjakk matt?

Helge Samuelsen sa...

Systemet er for stort til å feile. MEN det vil jo gjøre det engang uansett, og da vil det være mulig å korrigere.

Dessverre vil dette medføre økonomisk kaos til å begynne med.

Mitt råd er uansett å gå ut av aksjer, og spare i gull/minnemynter istedet for fiat-penger. Invester også mest mulig i eiendom eller virkelige verdier.

Det er nemlig en grunn til at myndighetene er redd for dette ;)