onsdag, mars 18, 2009

Monsanto?

5 kommentarer:

Admiral_Gringo sa...

Bruk 10 minutter på denne snutten allesammen.

USA er FRP og Høires semikorrupte og plutokratiske drømmeland.

YO

Helge Samuelsen sa...

Og sjekk gjerne ut flere saker. Dette er bare toppen av isberget selvsagt.

Amos Keppler sa...

Jeg har gått igjennom alt sammen i dag, for å skrive om det, og det har blitt enda flere det siste året. Det er som jeg sier: det er verre enn du tror.

Og det blir enda mer uforståelig at noen kan slenge ut og repetere de forskningsresultatene Monsanto har betalt for, at noen kan gi dem den minste troverdighet.

Arve sa...

Mange har nok tjent seg søkkrike på å ikke publisere fakta rundt alle kjemikaliene og kunstige hormoner de presser inn i maten vi mennesker og dyr skal spise! Alt dette for profittens skyld! De som tør å stå opp mot denne mafian ligger tynt an og mister jobben sin! Den vestlige verden blir stadig mer sprøyte gal! Når et produkt blir stoppet her så blomstrer det opp i den tredje verden rett etterpå! Da blir produktene igjen promotert som en frelse for de fattige og sultne små barn! Bare se hvordan Nestle og flere andre har fart fram i Afrika og Asia med produkter som tar liv! Nestle hadde en kjempekampanje for få år siden i Afrika med støtte av uhjelpsmiddler, om at deres produkter var bedre enn morsmelk! Dette medførte at såunger døde som fluer da ingen fortalte de uopplyste om rengjøring og lignenede som tengtes for å rengjøre flasker i land som ikke hadde trygt vatn en gang! Denne verden er pill råtten!

Helge Samuelsen sa...

Ja, Arve, og den store galskapen er at slike metoder sjelden straffes! På den måten så skapes store formuer bokstavelig talt over lik. De politiske miljøer er enten så korrupte eller så feige at de ikke tør sette seg opp mot galskapen.

I mange tilfeller spiller de på lag.