søndag, mai 16, 2010

Inntjening på nett?

Ikke så mye... For den som brukte argumenter om grådige plateselskaper og "gråt" for artistene i piratkopieringsdebatten. Owned. Big time.

Vær heller ærlig å innrøm at dere er snyltere som driter i alle andre bare dere får det dere vil ha. Og husk at piratkopiering gir null i inntekt for alle involverte. Og husk at når dere selv ønsker jobbsikkerhet så er dere i strid med deres egne prinsipper - det vil si - poenget er å tenke på seg selv og gi faen i alle andre, så det er vel riktigere å si at man har et offentlig synspunkt og et virkelig.

Og argumentet at piratkopiering ikke kan stanses? Det er sikkert korrekt. Voldtekt kan heller ikke stanses. Fordi i begge tilfeller ligger noen av de laveste menneskelige drifter bak.

Klikk på bildet.
Les her.

Men ikke fortvil. Musikk vil fortsatt bli lagd. Enten av amatører som har andre jobber på si, eller av noen virkelig store selskaper som satser på volum og som driter i sine artister. Eller slik det var før, av noen få genier som blir avhengige av rike sponsorer som kjøper de kreative menneskene og bruker dem som statussymboler.

Ingen kommentarer: