mandag, juni 19, 2006

Frp Driter på Draget (2)Sannsynligvis i et mislykket forsøk på å dreie oppmerksomheten bort fra sine egne svin på skogen, kritiserer nå Frp Thorbjørn Jaglands limousinbruk.

Opprinnelig hadde jeg ikke tenkt å kommentere disse svineriene, saken taler vel for seg selv, og jeg har før mer enn en gang pekt på de korrupte frynsegodene som det politiske system innvilger seg selv.

Det nye i saken er altså at Frp velger å kaste stein mens de sitter i det proverbiale glasshuset. Selv om det allerede har singlet i glass så det monner.

Det er nesten mer skremmende enn den ekstravagante bruken av skattebetalernes penger. Frp viser med dette en inkompetanse langt over grensen til det latterlige. Hvem er deres politiske rådgivere? Og hva er deres IQ?

Plutselig er de moralens voktere igjen.

Jaglands limousinbruk kan lett forsvares ut i fra et sikkerhetshensyn. Om det skal skattes for det eller ei, blir et definisjonsspørsmål. Og det ordnes uansett ikke gjennom spekulative uttalelser i media.

I et helt annet lys stiller Frp's fritidsliknende "studieturer" seg. Det er klare skatteregler her. At politikere ikke har forstått at regler som gjelder ellers i samfunnet også gjelder for dem, forsterker bare inntrykket av en stort sett gjennomkorrupt maktelite.

Siv Jensen mener det er god personalpolitikk å la ektefellene bli med på tur. Det hindrer sjalusi, samlivsbrudd og interne konflikter i partigruppa.

Selv om det isolert sett kanskje er sant, er dette pølsevev. I et demokratisk land er det god skikk å forandre lovgivningen FØR en legger om egen praksis. Hvis det er så viktig å skattlegge andre for samme praksis, hva får stortingspolitikerne til å tro at de kan stille seg selv og sine familier utenfor loven?

De er avslørt for lenge siden. De er gjennomkorrupte egoister. Jeg ville ikke valgt å ha dem som mine representanter et øyeblikk!

1 kommentar:

Anonym sa...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»