lørdag, mars 14, 2020

Konspirasjonen avdekkes til slutt!

Noen av oss har sagt det lenge - man bruker ikke naturfagbaserte argumenter i klimadebatten. Ny forskning: Metanutslipp kan ha blitt overvurdert i klimaregnskapet

Denne kua er ikke ansvarlig for menneskeskapt klimaforandring!
"Kort fortalt beregnes menneskeskapte utslipp av metan og andre klimagasser som såkalte CO2-ekvivalenter. Man regner om gassens evne til å skape temperaturøkning sammenliknet med karbondioksid, CO2. Metan er 28 ganger så potent som CO2, og framstår med rette som en kraftig klimagass.

Men - det er et men, som forskerne påpeker i Nature-artikkelen, at metan i atmosfæren brytes ned etter 10-12 år, mens alle de årlige utslippene av CO2 hoper seg opp i atmosfæren i overskuelig framtid, fordi denne gassen er stabil."

Verden i dag baserer seg på feilaktige regnemetoder som er politisk bestemt, ikke naturfaglig bestemt. At "ny forskning" viser dette, betyr bare at også forskerne famler i blinde. Er det utdanningen som reduserer evnen til å tenke helhetlig, eller er det menneskets generelle begrensede intelligens? Eller er det politisk hjernevasking, bevisst eller ubevisst?

Sannsynligvis en kombinasjon.

Resultatet av en reell beregning av metanutslipp vil bety at kjøttproduksjon ikke lenger er et problem. Dette går stikk imot "de grønnes" livsfilosofi, der veganisme, eventuelt i kombinasjon med iPhone tilbeding, kaffe lattedrikking og insektspising, er a la mode.

Derfor vil disse miljøene fremdeles være for å legge ned kjøttproduksjon. For virkeligheten deres er fiktiv og oppdiktet. Ingenting vil rokke ved det. Historisk sett er dogmer, ofte religiøse, men også politiske, seiglivede memer som lever i menneskelig kultur totalt uavhengig av naturfagbaserte fakta.

(Bevis: Statssekretær Mathias Fischer (V) i Klima- og miljødepartementet er tilfreds med dagens måte å beregne alle klimagasser på i form av CO2-ekvivalenter - selv om altså regnemåten beviselig er feil. Og til tross for at han nettopp er blitt fortalt at regnemåten er feil.)

Men alt er mye verre for denne verdensanskuelsen enn de forledede grønne tror, selv hvis en tar hensyn til denne nye "forskningen". For det er ikke bare det at atmosfærisk CH4 (metan) brytes ned på grunn av fotokjemisk oksidasjon til CO(karbondioksid) og H2O (vann) som er problemet for deres virkelighetsanskuelse. Hele konseptet med at eksisterende karbon som allerede er del av det naturlige kretsløpet skulle være del av klimaproblemet er det reneste vrøvl. 

Naturens karbonkretsløp er i balanse, og gir ikke økning i mengden klimagasser.

Hadde dette ikke vært tilfelle, ville mengden klimagasser sakte men sikkert ha økt på grunn av jordens dyreliv i millioner av år, og Jordens atmosfære ville idag ligne mer på Venus`.

Hadde denne forvirrede tankegangen omkring metan vært korrekt, ville dette vært en av de største bidragene mot global oppvarming.

Den amerikanske Bison ble nesten utryddet av jakt på 1870-tallet.
Et utilsiktet ledd i klimakampen, eller ren miljøterrorisme?
Man skal være godt indoktrinert og/eller uskolert for å tro at naturen og dens dyreliv er årsaken til menneskeskapt global oppvarming. Men noen tror altså dette, uten at det har gått opp for dem at det er det de tror. Det er selvsagt ingen forskjell på en vill drøvtygger og en domestifisert drøvtygger. Og å kjempe mot naturen vil være som å kjempe mot Don Quijote`s proverbiale vindmøller. Det er nesten så man forventer at råtnende skog også får skylden for klimakrisen. For slikt slipper også ut metan. I meget store mengder. 

Naturen fungerer imidlertid i et kretsløp.

Å tro at en begrenser mengden klimagasser ved å stanse de naturlige utslippene er langt over grensen til at en må deklamere det politiske/vitenskapelige/korporative narrativet som å være ren, uhemmet galskap.

Og det er da en skjønner hvorfor løsninger idag ikke kan finnes.

Det er kun når en sluser karbon inn i karbonkretsløpet fra et geologisk langvarig karbonlager (fossilenergi) at mengden klimagasser øker.

Hvis dette faktum obskurifiseres  skjuler en opportunt at hovedproblemet er fossilenergi-industrien. En tildekker det faktum at klimatiltak krever hurtig utfasing av fossilenergi og forleder oppmerksomheten mot kjøttspising og andre tiltak som behager visse politiske retninger. Og som tilfeldigvis også begrenser fokuset på de store kapitalinteressene. Speil og røyk. Vindmøller og avlat. Illusjonens mestere og skyggenes brorskap.

Folket kan ofres. Kapitalen kan det ikke. Dagens fantasiløsninger, avlat og teorier om selvtukt (hovedsaklig av arbeiderklassen), bærer preg av dette. Og årsaken er sannsynligvis en blanding av inkompetanse, begrenset intelligens, og politisk lobbyvirksomhet.

Kapitalens lobbyvirksomhet skal ikke undervurderes.

Heller ikke den politiske redsel for å fase ut gullkalven i nordsjøen.

Og absolutt ikke miljøbevegelsens inkompetanse og politiske motivasjon.


Ingen kommentarer: