onsdag, oktober 01, 2014

IOK avslørt

IOK er grundig avslørt.

Slike utidige krav som de denne gang fremsetter har eksistert lenge, men har vokst seg større og større for hvert OL, ettersom pampene har fått det som de ville. I virkeligheten er dette et sirkus skapt for at noen få skal leve i luksus og sus og dus på andres bekostning, idretten er et skalkeskjul for denne private bedriften.

Og oppskriften på illusjonen har vært enkel. Den samme gamle Old World Order rutine. Makteliten isolerer seg fra folket, og lever av andres arbeid.

Forskjellen nå er at vi i Norge faktisk får høre om hva galskapen egentlig går ut på denne gang. Og da reagerer vi selvsagt som vi gjør. Dette går ikke an.

Behøver vi infrastruktur - har vi penger til å bygge dette utenom OL.

Behøver vi en folkefest - kan vi arrangere den selv utenom IOK's kontroll.

Nå er lakmustesten om demokratiet vårt er gjennomkorrupt om dette blir arrangert mot flertallets vilje. I så fall anbefaler jeg alle til å stemme blankt i all fremtid inntil dette politiker-regimet faller og folket igjen kan få innflytelse.

Bare det at mange politikere mener at folket ikke vet sitt eget beste i denne (og andre saker) er direkte udemokratisk, og et hån mot hele Norges befolkning.

Ingen kommentarer: