mandag, august 03, 2020

Black Lives Matter = Antifa = marxistisk mafia

Seriøst.

Selvsagt eksisterer rasisme. Selvsagt er det verd å bekjempe rasisme. Selvsagt betyr svarte liv noe.

Men BLM representerer slett ikke slike verdier. De er alliert med og har sitt utspring i Antifa, som ikke er antifascister, men en ekstrem ytre venstre marxistisk politisk organisasjon som åpent erklærer at vold er et legitimt kampmiddel, og prøver å erklære hele høyresiden som fascister. Dette har utgangspunkt i tilfellet USA, der politikken er ekstremt polarisert, og der de to politiske fløyene i moderne tid har blitt direkte fiender. 

I virkeligheten har Antifa mer til felles med fascister selv. De mener deres synspunkter gir dem rett til å herske og være autoritære. 

Det burde derfor ikke komme som en overraskelse når BLM og Antifa i USA går sammen og protestene fra begynnelsen var voldelige og konfronterende. Dette er selvsagt kontraproduktivt for budskapet, og fredelige demonstrasjoner i regi BLM blir nå jaget fra områder i USA der innbyggerne er redd opptøyer.

De fredelige demonstrasjonene er kun et dekke for en langt mer farlig utvikling. De er til for å bane veien for ekstremisme. De er et dekke for et politisk udemokratisk kupp.

Men BLM er ikke Antifa. BLM er antirasister. Er ikke antirasisme bra? Er ikke sammenlikningen urettferdig?

Når BLM opererer sammen med Antifa og andre voldelige elementer har en tatt et valg. Voksne mennesker har ansvar for hvem de omgås. Når man ikke tar til orde for å stagge elementer som er voldelige, eier man volden selv. Men det finnes flere indikasjoner på at BLM aldeles ikke er fredselskende, snarere er de voldelige falske godhetstyranner:

BLM går nå så langt at de emulerer ren mafiataktikk og utpressing.



Du vil ikke høre om dette i mainstream media.

Nå er selvfølgelig narrativet at støtter man ikke BLM, så er man rasist. Dette er et kraftig våpen, basert på løgn og stråmannsargumenter, og støttet av nyttige idioter. De fleste som støtter BLM i Norge har ikke fått med seg virkeligheten. Godt hjulpet av at det ikke er PK å nevne virkeligheten i media. Man er da ikke rasist, og faktasjekk behøves ikke. Virtue-signallering har tydeligvis en verdi i seg selv.

I Danmark har BLM grundigere avslørt seg selv, de ønsker et samfunn som vektlegger nettopp rase og forskjellsbehandling. Bare det skjer "rette veien". Oppmøtet om protester har dermed falt over 90%. De fleste gjennomskuer agendaen. Når den blir fortalt.

I Storbritannia setter BLM likhetstegn mellom politiet og KKK. Organisasjonen protesterer "in order to highlight the UK's environmental impact on the lives of black people locally and globally".

Seriøst.

Ikke-PK fakta:

Slaveri begynte i Afrika når stammer tok krigsfanger.

Slaveriet i Afrika ble først utnyttet av Arabere.

Den Europeiske slavehandelen var meget kortvarig historisk, og Europa var først ute med å forby slaveri.

Storbritannia og Frankrike, til tross for mistenkelig manglende melaninmengder, brukte store ressurser på å stanse slavehandelen. kilde - kildekilde

Liberia var aldri en kolonistat, men hadde et apartheidsystem basert på at frigitte slaver fra USA satte seg over den opprinnelige svarte befolkningen. Fordi de kunne lese og skrive og derfor følte seg moralsk overlegne.



Alikevel prøver noen altså å koble dette til hvit hudfarge i et tilfelle av grov rasisme.

Selv om samtlige "hvite" land har lover mot rasisme.

BLM handler om makt. For å oppnå makt skal rettssamfunnet og likeverd elimineres, hudfarge blir det definerende for et menneske. Føleri, redefinering av ord og begreper og memetisk hjernevask skal oppildne massene i beste Orwellsk stil. Og et narrativ om hvit skam skal være grunnlaget for et nytt rasistisk samfunn.

- - -

But there is something that I must say to my people, who stand on the warm threshold which leads into the palace of justice: In the process of gaining our rightful place, we must not be guilty of wrongful deeds. Let us not seek to satisfy our thirst for freedom by drinking from the cup of bitterness and hatred. We must forever conduct our struggle on the high plane of dignity and discipline. We must not allow our creative protest to degenerate into physical violence.

We cannot walk alone.

I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed: "We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal."

I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.

I have a dream today!

Utdrag av tale; Martin Luther King jr.



BLM har forrådt borgerrettsbevegelsen på det groveste.


Ingen kommentarer: