tirsdag, mai 26, 2020

Solgt - og lurt igjen!

Norge har nå innført smarte strøm-målere.

Nei - det er ikke sant - det er det EU som har gjort. At dette selges som norsk politikk må en anta at er et forsøk på å gi det et snev av legitimitet.

Nå blir nettleien uforståelig. Det er forståelig. Fordi det er ikke meningen at folket skal forstå dette, de skal bare tilpasse seg. Det er Tyskland som bestemmer dette, og de grønne. For dette er en del av tilpasningen til vindmølle-økonomien. Med alt for ustabil og for lite kraft - dog nok til elitene, som kan kontrollere massene ved å gi akkurat litt for lite energi til plebeierne.

Selv kan de betale energiprisene og vel så det. 

"As smart grids show information on supply and demand, they are particularly beneficial for the integration of growing amounts of variable renewable energy sources, like solar and wind power, and of new loads, such as energy storage and charging of electric vehicles, while maintaining stability and efficiency of the system. In addition, smart grids open up the possibility for consumers who produce their own energy to respond to prices and sell excess amounts back to the grid."

"For citizen energy communities, or electricity-intensive industries, their decisions will be influenced by market price changes."

Sier Europakommisjonen. Dette er byråkratspråk for at det ikke vil bli nok strøm, og at den skal rasjoneres til dem som har råd til det. Stabiliteten i nettet skal sikres med høyere priser. Har du ikke råd, no soup for you! Fikk du ikke memoet?

Borgerskapet skal fortsette å bo i høykvalitetsboliger med tilgang til solceller på taket, kjøre elbil og ha et overforbruk som før. Alle andre skal bo i stadig mindre boliger, betale sine avgifter med glede, sykle til jobben - eller få sosialtrygd i det nye føydalsamfunn. En kaller det Borgerlønn. 

Borgerskapet kan bruke borgerlønnen til å kjøpe solceller og være grønne mens de lever som før. Både på hytta og i ferieboligen i Spania eller Sør-Frankrike. Forskjellssamfunnet er endelig på plass igjen. Og verden er som den skal være.

Mener skyggenes brorskap. Rovdyrene i blant oss.

I følge myndighetene får du økt frihet med systemet.

Krig er fred

Frihet er slaveri

Uvitenhet er styrke 


Og Storebror ser deg



Tillegg: Og når alle landene i EU er fanget i et edderkoppnett av strømkabler og vindmøllestrøm og må jage strøm fra stadig skiftende overskuddsområder - er unionen sikret. En er fanget i energifella. Avhengig av byråkratene som styrer strømmen.

Dette er en videreføring av kull- og stålunionen etter andre verdenskrig - en tvangstrøye der elitene klarte å tilpasse frykten for krig som argument for underkastelse.

Tú comprende?

Ingen kommentarer: