lørdag, august 08, 2020

Det store sviket!

Kompromissløse meninger har nevnt dette før.

Mainstream begynner å skjønne det. Energibransjen har sveket Norge som nasjon for å stappe penger i lommene. 

Bare 10% av norsk strøm er fornybar.

Fordi rettighetene til den fornybare strømmen er solgt. Til kullkraftverk, som nå i regnskapet er fornybare! Logikken er klar som gjørme en måneløs natt.

Dette vil ha stor betydning for norsk industri. Negative konsekvenser. Særinteresser har fått eie og forvalte Norges felleseie, og det eksisterer INGEN strategi for at Norge som nasjon skal overleve i fremtiden. Fordi makten nå ligger i kapitalen, og kapitalen går hvor den vil, selvsagt også over landegrensene. Det politiske system er strengt tatt ikke lenger nødvendig, fordi det ikke lenger gjør jobben sin. Det vil si, den kontraproduktive jobben systemet gjør, er å tillate illusjonen av kontroll, strategi og omtanke for land og folk. Illusjonen, røyk og speil, fingerferdighet og bløff er vanlig prosedyre. Dette går mye dypere enn energipolitikken.

Dog er energipolitikk selve grunnstammen i overlevelse. Ingenting skjer uten energi. Den som kontrollerer energien kontrollerer mer enn den som kontrollerer pengesystemet. Den som kontrollerer begge deler, kontrollerer verden. Det er ikke nødvendig å detaljstyre. Skyggenes Brorskap er ikke opptatt av annet enn å skumme fløten, underlegge seg kontroll over mer ressurser. 

Her ligger imidlertid en annen agenda bak - en som er ukjent for de fleste politiske miljø, og selvsagt også for saueflokken. Saueflokken, som ikke skjønner at den ikke er av betydning. Du - ja akkurat du - har bare betydning hvis du hjelper til med å holde hjulene igang (AI og robotisering vil avskaffe denne nytteverdien for de fleste). 

Lurer du på hvorfor Norge må bygge vindmøller?

Vi må øke andelen fornybart, styrt av EU's fornybardirektiv. Vannkraften vår er regnskapsmessig nullet ut. Derfor må Norge være del av Europas vindmøllebaserte økonomi. Vi har en pistol mot tinningen. Derfor er vindmøllekonsesjonene gitt uten samtykke fra befolkningen. Og ingen politiske parti kan gjøre noe med dette, fordi vi er utspilt. Ført bak lyset. Bondefanget. Bedratt. Tatt ved nesen. Svindlet.

Vindmøller er avhengige av vind. Vinden er ustabil, og en spredt energikilde. Vindmøllebasert økonomi betyr at vindmøller må bygges overalt, og kraften sendes via kraftige kabler fra der det blåser til der den behøves. Hvem som har overskudd veksler. Alle land som er del av et slikt nettverk er låst til de andre landene. Fordi en er avhengig av å flytte kraften frem og tilbake over landegrensene i en hårfin datastyrt balanse der marginene er små. Å gå ut av et slikt system vil for en enslig aktør bety kollaps i strømnettet.

Vanskelig å forstå motivet? Nei. Elitene har kontroll. De ønsker enda mer kontroll. Dine følelser har ingen betydning. 

Én Ring skal samle dem, én Ring finne dem,

én Ring betvinge dem og i mørket binde dem...

Ingen kommentarer: