onsdag, februar 27, 2008

Norge best!


testikkelkreft...

Blant andre mener Dr. Niels E. Skakkebæk ved Rigshospitalet i København at årsaken til at Norge og Danmark ligger i verdenstoppen på misdannelser i sæd - dårlig sædkvalitet - og altså testikkelkreft - skyldes "
medfødte effekter av hormonforstyrrende stoffer, som alle utsettes for i et industrialisert samfunn".

Så vet vi det.

Ikke det at jeg ikke har sagt det før, men her er altså det endelige beviset på at vi ligger i verdenstoppen når det gjelder å skite i eget rede. For å slippe ut kjemikalier som ødelegger oss kan vel neppe karakteriseres som annet.

Men vi er selvsagt ikke alene, selv om vi troner på delt førsteplass på toppen av seierspallen i denne idretten i selvødeleggelse. Ifølge en kanadisk studie har forekomsten av testikkelkreft økt dramatisk på verdensbasis de siste tretti år. Årsaken? Forurensing.

Såkalte
endokrine disruptor kjemikalier ødelegger hormonbalansen i kroppen, og en antar at skadene oppstår allerede på fosterstadiet. Gutter fødes altså skadd og med utgangspunktet for senere å utvikle kreft over hele den vestlige verden.

Min spådom er at en snart innser blant annet at den økende svikt i psykisk helse spesiellt hos jenter også skyldes ødeleggelse av den naturlige kjemiske balanse i menneskekroppen. De kumulative skadene ved vår kjemiske selv-mutilasjon er sannsynligvis enorme. Vi ser ennå bare toppen av isberget.

At ikke dette får større oppslag beviser bare hvor hjernedøde vi er. De viktigste masseødeleggelsesvåpen har vi laget selv og brukt mot oss selv. Hvem trenger AlQaida?
Hvis du tør, kan du lese dette

11 kommentarer:

Amos Keppler sa...

Dette avslører det moderne samfunnet nådeløst og er MYE viktigere enn global oppvarming, uten at man deremd bør sette de to sakene opp mot hverandre, siden de egentlig er en sak.

Vi dreper alt liv, så enkelt er det. Hanner fødes uten pikk, hunner med. Og det er påvist STORE forandringer i hjernen før fødselen. Vi "lever" iet enormt, menneskeskapt laboratorium der vi dynge smed giftstoffer fra unnfangelsen og til graven. Vi bruker ti ganger lenger tid til å råtne i graven i dag enn for seksti år siden.

En sideeffekt av dette er at vi blir mindre aggressive og enkelte "konspirasjonsteoretikere" (deriblant meg) vil hevde at dette er gjort bevisst, for å gjøre oss lettere å ha med å gjøre.

Giften påvirker oss psykisk og fysisk, og dreper oss alle langsomt.

Nemo sa...

Interessant nok finnes det faktisk studier som viser at kjemisk påvirkning gjør oss mindre intelligente og at vi reagerer tregere.

Om det ikke finnes en konspirasjon for å dope oss ned er det nesten synd. For da er jo all denne jævelskapen til ingen nytte!

Jeg er enig i at dette er verre enn global oppvarming. Fortsetter dette kan mennesket bli ute av stand til reproduksjon om noen titalls år.

Det ville jo forsåvidt løst endel problemer hvis vi tar på oss den kyniske hatten.

Amos Keppler sa...

Ja, så absolutt, fordi det skal litt til for at absolutt alle skal bli påvirket av det. Så man kan se det som rettferdig måte å redusere befolkningen drastisk på, noe som så absolutt er nødvendig.

Forøvrig så har Makten lenge vært besatt av å finne stadig nye måter å kontrollere befolkningen bedre på, blant annet ved en stadig sterkere satsing på adferdsforskning. og i det ligger også ethvert kjemiske eksperiemnt de kan komme på, og det er fakta.

Og legemiddelindustrien og øvrig industri ønsker bevisstløse konsumenter, another match made in heaven.

Admiral_Gullars sa...

Hmmm...alles verloren...godt vi har booze

Nemo sa...

Amos,

Bare strøtanker her. Men vi har jo planer blant annet om å registrere menneskers liv fra barnehagen av - samle inn masse statistikk osv. Gjett hvor mange muligheter dette gir til å iverksette tiltak generelt og spesiellt. Alt med gode hensikter selvsagt. Slik også alt hadde sin logikk i Orwells 1984.

admiralen,

Vi får se på livet som et surrealistisk skuespill og heller more oss med galskapen. Gjerne med litt booze i ny og ne ;O)

Admiral_Gullars sa...

Hey Hey Hey!

Velkommen på Norske Blogger.
Det er den desidert mest seriøse portalen.

Amos Keppler sa...

Legemiddelindustrien og sosionomene vil medisinere folk fra fødselen av, blant annet for å hindre at vi utvikler oss til «asosiale individer»...

Nemo sa...

Får bruke norske blogger fra nå av. Takk.

Jeg tror behovet for absolutt kontroll ligger automatisert i ethvert maktmiljø. Gode målsetninger er ikke vanskelige å finne - selvsagt er det en overforenkling (feilaktig sådan) at en kan gjøre godt med mer kontroll. Slikt har en sett overalt i samfunnslivet. Resultatet er et system som faktisk ikke har kontroll på de viktigste tingene overhodet.

På papiret, derimot, er alt ok. Fordi en (re)definerer hva som er bra etter eget hode, ikke etter virkelighetens verden.

Derfor har vi et av verdens dårligste helsevesen - selv om vi tror det er et av verdens beste. Virkelighetens verden er selvsagt at en produserer mer sykdom enn en kurerer.

Amos Keppler sa...

Kontroll er en illusjon, heldigvis. Bare så synd at de maktsyke ikke skjønner det og skaper så utrolig mye lidelse på grunn av sin sinnssykdom.

Nemo sa...

Kontroll kan nok være en illusjon - men systemet produserer data i lassevis som vris og vrenges på for å underbygge politiske mål.

Amos Keppler sa...

Og jada, de gjør sitt aller beste, og de kan oppnå og har allerede oppnådd mye, men tilfeldighetene og anturens luner kan de ikke styre, selv ikke menneskeskapte realiteter.

Det de gjør er å skape en «paraply» av kontroll eller illusjonen av kontroll. hvis de kan få folk til å tro på dens effektivitet, noe de kalrer til en viss grad er mye «vunnet».

Grepet strammes stadig hardere, og jo lenger sivilisasjonen får fortsette jo verre blir det.